NEWS-SPRÁVY

Prinášame oficiálny harmonogram 37. apoštolskej cesty pápeža Františka v dňoch 24. - 30. júla 2022 do Kanady. Tučným písmom sa uvádza náš čas, v zátvorkách je uvedený miestny čas.

Zdroj nasledujúcich informácií o zjavení v Garabandale a úlohe Ruska v budúcich udalostiach je z knihy nemeckého autora Albrechta Webera: Garabandal - Boží prst.
Christine Bocabeille hovorila s vizionárkou Garabandal Mari Loli o nadchádzajúcom "Varovaní". Spýtala sa vizionára: "Ak vám nie je dovolené uviesť presný rok Varovania, možno by ste mi...

VATIKÁN - Maďarský premiér Viktor Orbán počas aprílovej návštevy vo Vatikáne pápežovi Františkovi povedal, že Rusi majú plán ukončiť vojnu na Ukrajine 9. mája. V rozhovore pre taliansky denník Corriere Della Sera, ktorý bol publikovaný v utorok, to povedal najvyšší pontifex. Informovala o tom agentúra Reuters.
"Orbán, keď som ho stretol (21....

"Každá vojna je anachronickou v tomto svete a na tejto úrovni civilizácie" - hovorí pápež František v rozhovore pre argentínsky denník La Nación. Snahy Svätej stolice o dosiahnutie mieru "nikdy neprestanú". Súhrn rozhovoru, ktorý vyšiel v Argentíne 21. apríla, publikoval vatikánsky denník L'Osservatore Romano.

Podľa argentínskych médií sa zdá, že cesta pápeža Františka na Ukrajinu je momentálne veľmi nepravdepodobná a ostáva skôr v rovine zbožných prianí ako reality. Vatikánska diplomacia má uvažovať skôr o tom, že sa hlava katolíckej Cirkvi vyberie do Poľska. Argentínske médiá sa odvolávajú na svoje vatikánske zdroje, pričom samotný pápež je pôvodom z...

Prinášame plné znenie posolstva pápeža Františka na tohtoročné Pôstne obdobie. Jeho podtitulom je úryvok z Listu Galaťanom: "Neúnavne konajme dobro, lebo ak neochabneme, budeme v pravom čase žať. Kým teda máme čas, robme dobre všetkým" (Gal 6, 9 - 10a)

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky